Loading...

Procedura Stil Imobil

Suntem bucuroși că v-ați arătat interesul pentru serviciile noastre. Pentru a vă ajuta în administrarea și închirierea eficientă a proprietății dvs., vă prezentăm procesul nostru de colaborare în cinci pași simpli:

Evaluare Inițială:
După ce ați acceptat oferta noastră, vom organiza o vizionare a proprietății dvs. și vă vom trimite un draft al contractului de administrare.

Documentare și Acorduri:
În acest stadiu, vă vom solicita să ne furnizați documentele relevante, cum ar fi actele de proprietate, certificatul de urbanism și orice alte informații necesare. De asemenea, vom stabili împreună criteriile pentru selecția chiriașilor și nivelul chiriei.

Contract și Procură:
Odată ce am convenit asupra detaliilor, vom încheia contractul de administrare și vom solicita o procură notarială pentru a vă reprezenta legal în toate aspectele legate de proprietate. Ulterior, ne vom ocupa de pregătirea imobilului pentru închiriere, publicarea anunțurilor, selecția chiriașilor și încheierea contractelor de închiriere.

Predare și Plăți:
După încheierea cu succes a contractelor de închiriere, vă vom ajuta să predați proprietatea chiriașilor și să stabiliți detaliile privind plățile chiriei, inclusiv datele contului bancar.

Monitorizare și Asistență Continuă:
Ne asigurăm că toate plățile și utilizarea proprietății respectă prevederile contractelor de închiriere, oferindu-vă asistență continuă în gestionarea proprietății dvs.

Tarifare
Comisionul nostru pentru aceste servicii este de 10% din valoarea chiriei lunare efectiv încasate, dar nu mai puțin de 50 de euro, plus TVA la cursul BNR. Plata comisionului se efectuează lunar sau anual, doar în perioadele în care imobilul este închiriat. Garantăm 100% restituirea comisionului în cazul în care există datorii la utilități neachitate.

Vă mulțumim pentru încrederea acordată serviciilor noastre și suntem aici să vă ajutăm în toate aspectele legate de administrarea și închirierea proprietății dvs.!

Incantati sa ne cunoastem!

Servicii gratuite si contra cost oferite de Stil Imobil colaboratorilor nostri.

Vezi serviciile noastre