Loading...

De ce ne iubesc clientii

Motive pentru a ne alege

Deții o proprietate pe care ai achiziționat-o în scopuri de investiție? Înainte de a lua decizia de a o administra personal sau de a solicita ajutorul unei companii specializate în administrarea proprietăților imobiliare (property management), este esențial să înțelegi procesul de închiriere și gestionare.
  • Experienta si Profesionalism
  • Servicii complet personalizate
  • Rentabilitate maxima
  • Economisire timp si stres

Suntem alaturi de dumneavoastra!

Serviciile Stil Imobil

1. Prezentarea Proprietății: Vom prezenta proprietatea dvs. către potențialii chiriași, asigurându-ne că atragem chiriașii potriviți pentru imobilul dvs.
2. Verificarea Chiriașilor Potențiali: Efectuăm o verificare amănunțită a chiriașilor potențiali pentru a vă asigura că alegeți chiriași de încredere.
3. Încheierea Contractului de Închiriere: Ne ocupăm de întocmirea și încheierea contractului de închiriere, asigurându-ne că toate detaliile sunt clar specificate.
4. Predarea Proprietății: Facem procesul de predare a proprietății către viitorii chiriași, asigurându-ne că totul decurge fără probleme.
5. Colectare și Plată a Chiriei: Ne ocupăm de colectarea chiriei și efectuăm plata acesteia către proprietar în termenul stabilit.
6. Coordonare și Mentenanță Tehnică: Asigurăm coordonarea și realizarea serviciilor de mentenanță tehnică, inclusiv reparatii și întreținere, colaborând cu profesioniști precum instalatori, electricieni, furnizori de servicii de curățenie, și alții.
7. Urmărire Facturi de Utilități: Monitorizăm facturile de utilități și ne asigurăm că acestea sunt plătite la timp.
8. Raportare Plăți: Vă ținem la curent cu situația plăților și vă furnizăm rapoarte periodice.
9. Verificare Periodică a Spațiului: Efectuăm verificări periodice ale spațiului, în general, o dată la 6 luni, pentru a ne asigura că totul este în ordine.
10. Vă oferim acces la un software specializat prin intermediul căruia, în calitate de proprietar sau chiriaș, puteți să vă autentificați și să verificați cu ușurință starea facturilor, plăților și a altor activități asociate apartamentului dumneavoastră, în timp real.
11. Consultanță de Specialitate: Oferim consultanță de specialitate pentru toate aspectele legate de administrarea proprietății dvs.


* Stil Imobil se ocupa de eventualele probleme care pot aparea in apartamentul inchiriat, punand la dispozitie ingineri, instalatori si electricieni profesionisti in vederea realizarii oricarei lucrari de reparatii, chiar si in situatii de urgenta.

Costurile sunt facturate separat, in functie de problema in cauza, acestea fiind transparente si corecte.

** Costurile serviciilor de curatenie la cerere sunt facturate separat.

*** Inventarierea bunurilor din imobil si evidenta starii lor pe toata perioada inchirierii se face prin proces verbal de predare-primire la semnarea contractului de inchiriere si prin fotografierea bunurilor din imobil.

Serviciile noastre

Serviciile Stil Imobil Property Management

CONSULTANTA

Serviciile noastre se adresează în primul rând proprietarilor, investitorilor şi chiriaşilor care vor să se bucure de timp şi locuinţe, fără să mai aibă grija facturilor şi a evenimentelor neprevăzute. Ne ocupam de administrarea financiară şi administrarea tehnică.

MARKETING

Efectuăm o analiză aprofundată a proprietății pe care o administram pentru a maximiza rentabilitatea investiției dvs. și actualizam listele noastre cu anunturi de publicitate către toate site-urile principale de imobiliare, urmarind sa obtinem un grad cat mai ridicat de ocupare.

CONTABILITATE

Intocmim rapoarte periodice cu cash-flow-ul fiecarei proprietati si propunem modificarea chiriei sau a unor cheltuieli in functie de indicele pietei imobiliare.

SELECTIE CHIRIASI

Utilizam o politica stricta de selectie a viitorilor chiriasi, pentru a ne asigura ca acestia se califica pentru a deveni viitori rezidenti fara a creea probleme!

MENTENANTA

Realizam toate lucrarile de mentenanta a proprietatii: instalatii sanitare, instalatii termice si ventilatie, instalatii electrice, lucrari de amenajare.

INSPECTIE PERIODICA

Verificam periodic proprietatile la fata locului pentru a ne asigura ca acestea sunt in stare perfecta, functionale si intrunesc normele de igiena si siguranta!


Intrebari

Ai intrebari ? Avem raspunsuri!

Pentru tipurile de probleme tehnice uzuale, efectuăm o analiză punctuală, prezentăm planul de intervenție și costurile estimate (deviz de lucrare), urmând că intervenția să fie efectuată după aprobarea proprietarului. Pentru problemele tehnice care necesită intervenții de urgență intervenim fară acordul în prelabil al proprietarului pentru limitarea eventualelor pagube colaterale până la controlul acestora.

Orice intervenție de mentenanță, respectiv de reparații ori inlocuire bunuri sunt efectuate pe cheltuiala proprietarului dacă acestea survin gradului de uzură normală, atingerii vieții maxime de utilizare sau daune provocate din eventuale vicii ascunse ale proprietății. Costurile de reparație sau înlocuire bunuri ce sunt cauzate din culpa chiriașului vor fi suportate integral de acesta.

În cont sau cash la sediul nostru. Stil imobil încasează chiriile și utilitățile prin intermediul contului colector dedicat exclusiv activității de administrare. Chiria este transferată în contul proprietarului, iar utilitățile în conturile furnizorilor de servicii.

Sistemul de administrare Stil Imobil oferă un nivel de siguranță ridicat pentru proprietar. Chiriașul achită, odată cu chiria, o sumă fixă lunară, în avans, din care se efectuează plățile aferente furnizorilor de servicii. Sumele achitate sunt monitorizate și regularizate periodic, evitând astfel acumularea necontrolată a datoriilor la utilități.

Vizitele periodice de verificare a proprietății sunt efectuate de echipa Stil Imobil, în urma cărora veți primi un raport de vizită însoțit de un set de fotografii care reflectă starea actuală a proprietății.

Contractul de închiriere se semnează între Locator (proprietarul de drept al imobilului închiriat) și Locatar (persoana/persoanele care locuiesc efectiv în imobil). Stil Imobil oferă suport gratuit privind întocmirea și redactarea contractelor de închiriere.

La semnarea contractului de property management, veți primi acces în softul nostru dedicat, unde veți vedea în timp real informațiile detaliate privind soldul pe care îl aveți constituit din încasările chiriilor, transferul acestora și toate cheltuielile aprobate și efectuate în contul dumneavoastră.

Incantati sa ne cunoastem!

Servicii gratuite si contra cost oferite de Stil Imobil colaboratorilor nostri.

Vezi serviciile noastre